Home Laatste Feyenoord Nieuws “Waar het bij Quinten vooral om ging, is dat hij fitter is geworden”

“Waar het bij Quinten vooral om ging, is dat hij fitter is geworden”

door Dominique Rademaker
0 reacties

‘Feyenoord wist zondag nipt te winnen van AZ. Na de nederlagen tegen Lazio en Twente was het spel opnieuw niet groots, maar wist de ploeg van Slot wel met drie punten van het veld te stappen. Na afloop blikt Slot terug op de wedstrijd.

“Het was een belangrijke wedstrijd”, begint de oefenmeester tegenover ESPN. “Omdat je tegen een concurrent speelt en kijkende naar AZ en PSV, moest je deze wedstrijd gewoon winnen. Ik vind dat wij steeds beter worden in het spelen van topwedstrijden. Waar wij tegen Lazio één schot op goal hebben weggegeven, hebben we er vandaag helemaal geen weggegeven. Het is ons gelukt om vier tot vijf zeer goede kansen bij elkaar te spelen. Timber na twee minuten op de paal, zijn goal en in de tweede helft nog twee keer. Volgens mij is dat de manier, als je tegen goede ploegen speelt, om voor de dag te komen.”

Quinten Timber speelde een prima wedstrijd en was wederom belangrijk voor de ploeg van Slot. “Waar het bij Quinten vooral om ging, is dat hij fitter is geworden. Dat hij het nu voor elkaar krijgt om vandaag vier tot vijf keer bij een kans betrokken te zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de andere momenten waar hij op power het middenveld oversteekt. Dat is iets wat we bij Feyenoord eigenlijk altijd proberen: goede spelers halen en ze fitter maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert