App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber geniet van Feyenoord: “Ik vind het fijn om belangrijk te zijn voor het team met een goal”

Timber geniet van Feyenoord: “Ik vind het fijn om belangrijk te zijn voor het team met een goal”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber was tegen AZ de uitblinker aan de kant van Feyenoord. De middenvelder beloonde zijn uitstekende spel met een goal en blikt na afloop tegenover ESPN terug op de wedstrijd.

“Ik denk dat je dan de andere jongens tekort doet”, reageert Timber in gesprek met ESPN op opmerking dat hij het duel voor Feyenoord heeft gewonnen. ”Ik denk dat we als team vandaag hebben gestreden. Heel goed hebben verdedigd. Ik heb inderdaad een aantal kansen gehad. Een mooie goal ertussen, en daar ben ik blij mee.”

De middenvelder blijft bescheiden en gaat niet mee in de woorden van Hans Kraay jr. wanneer hij het heeft over de Quinten Timber dag. ”Feyenoord dag!”, lacht Timber terwijl hij zijn doelpunt bekijkrt. ”Ik schiet en glij een klein beetje uit. Veel oefenen hierop. Uitglijden hoort er ook bij.” De familie van Timber werd ook in beeld gebracht. ”Leuk om te zien, mijn tante, moeder en mijn vriendin.'”

Het was voor de middenvelder zijn derde treffer in de Eredivisie. ”Ik trap sowieso hard, heb voldoende kracht in mijn benen. Krijg vaker te horen van mijn teamgenoten dat ik met mijn binnenkant moet schieten. Dat deed ik nu een beetje, een beetje binnenkant wreef en hij ging er goed in.”

De middenvelder is inmiddels een belangrijke schakel in het aanvalsspel van Feyenoord. ”Ons middenveld is vrij dynamisch. Vandaag was het met Calvin en Mats, soms spelen we ook met Ramiz. We komen op verschillende posities te spelen, en dat vind ik wel fijn. We kunnen aanvallen en verdedigen, dus dat doe ik dan ook beide.”

“Ik vind het fijn om belangrijk te zijn voor het team met een goal. Het is vaker gebeurd dit seizoen. Ik ben blij dat het in zo’n belangrijke wedstrijd tegen AZ, een goede ploeg, is gebeurd. We geven zelf weinig kansen weg. Dominant aan de bal, en daar ben ik en het team blij mee. Ik geniet er elke week van.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert