App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot verklaart keuze voor Jahanbakhsh

Slot verklaart keuze voor Jahanbakhsh

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Trainer Arne Slot laat tegenover ESPN weten waarom hij kiest voor Alireza Jahanbakhsh en niet voor Luka Ivanusec, die wel minuten maakte tegen RKC.

“Ik weet niet of het in plaats van Ivanušec is, maar Luka is vijf tot zes weken geblesseerd geweest”, begint Slot. ”Hij heeft kort meegetraind, en heeft nog niet de fitheid om te starten. Vorige week heeft hij wel gespeeld tegen RKC, maar wedstrijden tegen Lazio en AZ thuis hebben een andere intensiteit, dus moet je daar klaar voor zijn. We vinden dat hij nog niet klaar is om te starten, hoewel hij er wel dichtbij zit. Hij heeft nog te weinig minuten en trainingssessies in de benen om in een wedstrijd als vandaag te beginnen. Daarbij komt nog dat Trauner ook gewisseld moet worden, dus als je Luka opstelt, heb je meteen al twee wissels gebruikt.”

Ook Bart Nieuwkoop zit vandaag niet bij de selectie. “Niet goed genoeg om erbij te zitten, maar dat heeft vooral te maken met een hechting die hij had en die is nog helemaal dik. Dan kan je geen bal koppen, dus dan kan je niet bij de wedstrijd zitten.” Gernot Trauner is, mits fit, een zekerheidje. “Hij viel uitstekend in, maar dat kwam ook omdat ik vond dat het elftal goed speelde en daar was hij een onderdeel van. Goed aan de bal en heel weinig weggegeven. Dat is wat je graag ziet van een centrale verdediger. Gernot is heel degelijk en betrouwbaar.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert