Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot lovend over Trauner: ”Hij was dusdanig goed dat we hem wel moesten laten staan”

Slot lovend over Trauner: ”Hij was dusdanig goed dat we hem wel moesten laten staan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist vandaag te winnen van AZ en bij de Rotterdammers speelde Gernot Trauner een prima partij. Hij kon dan ook rekenen op een lofzang van trainer Arne Slot, die na afloop van het duel ESPN te woord stond.

“Heel knap, heel blij dat hij de negentig minuten heeft volgemaakt. Achteraf misschien ook goed dat we hem hebben gewisseld in Rome. Ik denk dat we hem vandaag ook negentig minuten echt nodig hadden. Hij was dusdanig goed dat we hem wel moesten laten staan”, aldus de oefenmeester.

“Als je tegen een ploeg als AZ speelt, die zeer gedisciplineerd is, mag je geen seconde verslappen. Ze hebben het voetballende vermogen om er doorheen te spelen. Ik zou Hancko, Hartman en Geertruida te kort doen als ik ze niet alle vier zou noemen. Ze hebben echt een zeer geconcentreerde wedstrijd aan de bal en zonder de bal gespeeld.”, besluit Slot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert