App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”In deze wedstrijden maken kleine details altijd het verschil”

”In deze wedstrijden maken kleine details altijd het verschil”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist zondag van AZ te winnen en stijgt door de overwinning naar de tweede plek. Na afloop verscheen aanvoerder Gernot Trauner voor de camera van ESPN.

“Onze trainer zit volgens mij altijd juist”, lacht de aanvoerder nadat hem werd gevraagd of hij het ook als een finale zag. “We zien ook de achterstand op PSV en zij halen punt na punt binnen. Dus het belangrijk voor ons om bij ze in de buurt te blijven. Het was een zware wedstrijd, met niet veel kansen. In deze wedstrijden maken kleine details altijd het verschil. Ik denk dat wij meer kansen hadden en zij niet eens één. Ik denk dat we het verdiend hebben.”

Waarom het team van Slot moeite had om tot kansen te komen? “Het is moeilijk voor ons omdat zij wachten tot we fouten maken. Maar wij waren heel erg gefocust en erg volwassen.” De Oostenrijker is van mening dat er niet te veel naar PSV gekeken moet worden. “De focus moet liggen op Feyenoord. Wij zijn hier om punten te verzamelen en dat is onze missie. Uiteraard kijken we naar PSV, ze spelen op een erg hoog niveau. Wij moeten gewoon onze punten verzamelen en op het einde kijken welke beloning we krijgen.”

“Het is een erg goed georganiseerd team”, zegt de centrale verdediger over de kwaliteiten van AZ. “Daarom is het zo moeilijk om kansen te creëren. Er waren veel harde duels, maar dat is logisch in zulke wedstrijden.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert