Home Laatste Feyenoord Nieuws “Hij moet naar Feyenoord volgend jaar, als Gimenez weg is”

“Hij moet naar Feyenoord volgend jaar, als Gimenez weg is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Kees Kwakman zou Thijs Dallinga er goed aan doen om volgend jaar terug te keren naar de Eredivisie, zo stelt de analist bij ESPN.

“Hij moet naar Feyenoord volgend jaar, als Gimenez weg is. Dan moet hij er in de Eredivisie vijf scoren, en dan wordt hij opgeroepen”, aldus de analist bij ESPN. Hij vindt dat Dallinga over het hoofd wordt gezien door bondscoach Ronald Koeman. In vijftien wedstrijden scoorde hij zes keer en gaf hij twee assists. “Dit is een goede spits.”

Volgens zal een speler uit de Eredivisie eerder worden opgeroepen dan een speler uit een andere competitie. “Met Jerdy Schouten is dat toch ook het geval? Die speelde in Italië jarenlang geruisloos mee. Hij deed het daar uitstekend en werd meerdere keren aan topclubs gelinkt. En dan komt hij terug bij PSV en wordt hij wel opgeroepen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert