App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord gaat contractsituatie Minteh onderzoeken

Feyenoord gaat contractsituatie Minteh onderzoeken

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Onlangs werd bekend dat Newcastle United Yankuba Minteh wellicht in de winter al terug wil halen naar de Premier League. Na afloop van Feyenoord-AZ reageert Arne Slot op de situatie.

“Ik heb geen nieuws voor Howe”, antwoordt Slot op de vraag of hij het nieuws over een contractoptie kan bevestigen. “Ik heb me daar nog niet in verdiept, maar ik het las ook. Dan is wel je eerste gedachte: ‘Ik hoop niet dat dat zou kunnen’. Het zou niet voor het eerst zijn als zoiets in een contract staat, maar het zou ook goed kunnen dat we dit niet gedaan hebben.”

Feyenoord zal de situatie de komende dagen onderzoeken. “Ik bemoei me niet met de contracten van spelers, maar ik weet bijvoorbeeld ook dat we bij Benita de mogelijkheid hebben om hem in de winter terug te halen, want hij speelt niet zoveel”. Volgens Hans Kraay jr. is het zelfs al zeker dat Newcastle trainer Howe Minteh graag terug heeft in januari. “Dat is eigenlijk ook alleen maar een compliment dat hij het goed doet”, aldus de oefenmeester.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert