App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ze hebben alles in eigen hand, zeker als je Atletico-thuis wint.’

”Ze hebben alles in eigen hand, zeker als je Atletico-thuis wint.’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij FC Rijnmond blikken de heren aan tafel terug op het Champions League duel met Lazio Roma.

Tim de Cler zag de tactische omzettingen van Arne Slot, na een stroef begin van de Rotterdammers. ”Feyenoord kwam toen echt aan voetballen ondanks dat Lazio veel druk wilde zetten. De inspeelpass richting het middenveld was gewoon veel beter dan het eerste kwartier. Toen Feyenoord in het spel kwam, raakte Lazio volledig in de war wie er gedekt moest worden. Dat zie je in het huidige voetbal niet zo veel meer.”

Oud-spits Mario Bilate is niet heel positief gestemd over de kansen op overwintering. ‘Ik denk dat het een lastig verhaal wordt voor Feyenoord. Als Lazio op voorsprong komt tegen Celtic gaan ze dat niet meer weggeven.” Aan de andere kant is Van Eersel optimistisch: ”Ik ben een stuk hoopvoller gestemd over de overwintering. Als je kijkt naar hoe Feyenoord in Madrid speelde, is het niet onmogelijk. Ze hebben alles in eigen hand, zeker als je Atletico-thuis wint.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert