App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Wat gaan we nou krijgen?”

”Wat gaan we nou krijgen?”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Na zijn overstap van Excelsior naar Feyenoord werd Mats Wieffer snel een belangrijke schakel in het elftal van Arne Slot. Zelf was de nuchtere middenvelder nogal verbaasd over de interesse van Feyenoord destijds.

”Ik zat in de auto toen ik gebeld werd door mijn zaakwaarnemer. Hij zei: ‘Feyenoord heeft gebeld en is zeer geïnteresseerd.’ Ik dacht: wat gaan we nou krijgen?” De transfer bleek een succes, want Wieffer werd basisspeler én debuteerde in Oranje.

Afgelopen zomer kwam ook Ramiz Zerrouki naar Feyenoord, die Wieffer nog kent uit zijn periode bij FC Twente. “We hadden geen echte back-up voor mij. Als Orkun Kökçú of ik geblesseerd zou raken, hadden we geen andere verdedigende middenvelder. Als Ramiz was gekomen, had ik misschien wel op de bank gezeten. Soms moet je een beetje geluk hebben”, besluit Wieffer.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 14 november 2023 - 08:05

Voor mij afgelopen zondag met timber man off the match.
Wat heeft die een ballen onderschept.TOP gedaan.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert