App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Tijd om te brengen wat ik denk dat ik kan en moet brengen”

“Tijd om te brengen wat ik denk dat ik kan en moet brengen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

‘Luka Ivanusec maakte afgelopen zomer dan eindelijk de overstap naar Feyenoord. In gesprek met Voetbal International is de aanvaller openhartig over zijn eerste periode in Rotterdam.

“Tijd om te brengen wat ik denk dat ik kan en moet brengen: doelpunten, assists, domineren in de één-tegen-één. Ik doe dat het liefst vanaf links, zodat ik met mijn rechterbeen naar binnen kan trekken, op zoek naar openingen”, aldus Ivanusec.

De aanvaller begon het seizoen uitstekend “Dit ging meteen best goed tegen FC Utrecht en ik scoorde tegen SC Heerenveen, maar toen kwam Celtic. Ik verdraaide mijn enkel en op dat moment denk je meteen aan het ergste, want het deed verschrikkelijk veel pijn. Maar als dan later blijkt dat je het bot niet hebt gebroken, valt alles mee.”

Daarna was het spel iets minder. “Gescheurde enkelband, eentje maar van de in totaal vier. Daarvoor staat een maand. Vind ik wel te overzien. Misschien miste ik nog wat ritme tegen Twente. Ik viel in en de eerste acties gingen wel oké, daarna ging ik mee in het niveau dat gewoon niet zo goed was van onze kant en dus ook niet van míj. Ik eis veel meer van mezelf dan ik heb laten zien en dat geldt voor het hele team.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert