Home Laatste Feyenoord Nieuws Kieft: ”Ik denk dat ze met de kerstdagen allebei vertrokken zijn”

Kieft: ”Ik denk dat ze met de kerstdagen allebei vertrokken zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondag staat de topper Feyenoord-AZ op het programma en beide teams beschikken over een uitstekende spits. Wim Kieft, Peter Houtman en Roy Makaay laten hun licht schijnen op Vangelis Pavlidis en Santiago Gimenez.

‘In het strafschopgebied moeten ze hem echt geen halve meter vrij laten, want dan is hij dodelijk”, zegt Makaay tegen De Telegraaf. ”Gimenez is in zijn totale spel als spits iets beter, maar afwerken kan Pavlidis als geen ander. Als je van Willem II naar AZ gaat en je staat nu weer bovenaan op de topscorerslijst, dan heb je gewoon kwaliteit. Vorig jaar was Pavlidis een tijdje geblesseerd en dat voelde AZ meteen.”

De oud-spits denkt dat de Mexicaan niet houdbaar is voor de Rotterdammers. ”Als hij zich nu nog iets verder ontwikkelt en vooral in de Champions League kan blijven scoren, gaat hij een heel mooie stap maken. Eentje waar Feyenoord als club profijt van gaat hebben. Gimenez is voor heel veel ploegen al een interessante spits, in de Champions League heeft hij het podium om voor de grootste clubs interessant te worden.”

 Peter Houtman hoopt dat de Mexicaan voorlopig nog te zien zal zijn in Feyenoord shirt, maar wanneer hij dan toch vertrekt dit voor de absolute hoofdprijs zal zijn. ”Want dat irriteert me altijd, als ik zie dat Ajax en PSV voor hun spelers zulke grote bedragen krijgen. Ik geniet van zijn goals én zijn spel. Hij maakt het tot op heden helemaal waar bij Feyenoord.”

Kieft lijkt al rekening te houden met een winters vertrek. ”Ja. Ik moet het niet te hard roepen, maar ik denk dat ze met de kerstdagen allebei vertrokken zijn. Het zou me niets verbazen. Geen idee wat ze moeten kosten, dat hangt van de gretigheid van de kopende club af. Maar ze zullen voor de hoofdprijs vertrekken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert