Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Bij dit Feyenoord kan ik zo ongelooflijk mezelf zijn”

”Bij dit Feyenoord kan ik zo ongelooflijk mezelf zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman voelt zich als een vis in het water bij Feyenoord. In gesprek met het Algemeen Dagblad gaat de linksback in op het verlengen van zijn contract en de sfeer binnen de club.

“Ik hou van openheid. En van een goede sfeer. Bij dit Feyenoord kan ik zo ongelooflijk mezelf zijn”, zegt Hartman. “En ik probeer andere spelers ook het gevoel te geven welkom te zijn. Soms was de transfer van een speler naar Feyenoord nog niet eens rond en ik stuurde ze al berichten om ze alvast te laten weten dat ze welkom zouden zijn. Dat gevoel kan iemand meteen een goede start bezorgen. En je krijgt het ook terug, denk ik.”

Onlangs verlengde hij zijn contract tot 2026. “Ik had mijn contract verlengd bij Feyenoord, maar dat was vóór de landstitel, vóór veel topwedstrijden in Europa en zeker voor mijn debuut in Oranje. Als je dat wel allemaal hebt gepresteerd, dan hoort daar een hogere beloning bij. Directeur Dennis te Kloese voelt dat aan. Dus tekende ik al snel weer een nieuw en verbeterd contract”, aldus Hartman.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert