Home Laatste Feyenoord Nieuws Vijf Feyenoorders in selectie Nederlands Elftal

Vijf Feyenoorders in selectie Nederlands Elftal

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bondscoach Ronald Koeman heeft Jorrel Hato opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor de wedstrijden tegen Ierland en Gibraltar. Voor de zeventienjarige Ajacied, die twee maanden geleden in Jong Oranje debuteerde, is het zijn debuut in de spelersgroep van het grote Oranje.

Cody Gakpo en Teun Koopmeiners, die net als Hato niet tot de 26-koppige voorselectie behoorden, kunnen zich komende maandag ook weer in Zeist melden. Matthijs de Ligt (Bayern München), Ian Maatsen (Chelsea), Nick Olij (Sparta Rotterdam) en Micky van de Ven (Tottenham Hotspur), die op de voorlopige lijst stonden, zijn er het komend trainingskamp niet bij.

 • Nathan Aké Manchester City
 • Steven Bergwijn Ajax
 • Justin Bijlow Feyenoord
 • Daley Blind Girona FC
 • Brian Brobbey Ajax
 • Virgil van Dijk Liverpool
 • Denzel Dumfries Inter
 • Mark Flekken Brentford
 • Jeremie Frimpong Bayer 04 Leverkusen
 • Cody Gakpo Liverpool
 • Lutsharel Geertruida Feyenoord
 • Quilindschy Hartman Feyenoord
 • Jorrel Hato Ajax
 • Teun Koopmeiners Atalanta
 • Donyell Malen Borussia Dortmund
 • Tijjani Reijnders AC Milan
 • Marten de Roon Atalanta
 • Jerdy Schouten PSV
 • Xavi Simons RB Leipzig
 • Calvin Stengs Feyenoord
 • Joey Veerman PSV
 • Bart Verbruggen Brighton & Hove Albion
 • Stefan de Vrij Inter
 • Wout Weghorst TSG Hoffenheim
 • Mats Wieffer Feyenoord

Het Nederlands elftal komt maandag 13 november in Zeist bijeen om zich voor te bereiden op de laatste twee speeldagen van de kwalificatie voor het Europees kampioenschap. Zaterdag 18 november speelt Oranje tegen Ierland in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dinsdag 21 november besluit de ploeg van Koeman de EK-kwalificatiecampagne met een wedstrijd tegen hekkensluiter Gibraltar.

Vanwege de aanstaande verbouwing van het Victoria Stadium, het nationale en enige stadion van Gibraltar, wijkt de gastheer uit naar het Portugese Estádio Algarve in Faro-Loulé. Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur (Nederlandse tijd).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws