Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Bronckhorst gaat niet mee in de woorden van Arne Slot: ‘Het was matig’

Van Bronckhorst gaat niet mee in de woorden van Arne Slot: ‘Het was matig’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteravond noemde Arne Slot de wedstrijd tegen Lazio een ‘perfecte uitwedstrijd’, waarmee hij vooral doelde op de data en de statistieken van spelers. Giovanni van Bronckhorst gaat niet mee in de woorden van de oefenmeester.

”Het was matig, minder dan dat we hebben gezien in de voorgaande wedstrijden’, reageert ‘Gio’. ”Je ziet in zo’n situatie hoe belangrijk een spits is. Gimenez had vaak net niet de ruimte om te schieten, Feyenoord kwam tegenover een muur te staan. Lazio gaf alles en blokte bijna ieder schot.”

”Thuis draaide hij bijvoorbeeld weg om te schieten, dat deed hij nu niet goed. Hij vond Calvin Stengs ook een aantal keer niet op rechts. Zeker tegen een team als Lazio moet dat beter, want zij vonden dit heerlijk. Inzakken, in de duels komen. Dan moet je scherper zijn, anders kom je niet tot kansen.”

Boskamp is het met de oud-trainer: ”Ik vond het niet goed. Ze speelde niet goed. Vooral het eerste half uur was gewoon slecht, vond ik dan. Dan kwamen ze er een beetje in, en ging je eindelijk naar de kant wisselingen. Elke keer ging alles over rechts, maar aan de andere kant lag alles open. De eerste half uur was eigenlijk niet om aan te gluren.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

The Ref 8 november 2023 - 14:21

Beste stuurlui staan aan wal….

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert