Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber kritisch: ”Ik maak gewoon een fout”

Timber kritisch: ”Ik maak gewoon een fout”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord liep dinsdagavond wederom averij op in een Europese uitwedstrijd. In Stadio Olimpico waren de Rotterdammers grotendeels de betere ploeg, maar wist de formatie van Arne Slot niet te winnen.

“Dat kan je wel zeggen ja”, reageert Quinten Timber op de vraag of het een pijnlijke nederlaag is. “Als ik voor mezelf spreek is een nederlaag natuurlijk altijd pijnlijk, dus deze dan ook. Ik denk dat we het in het begin wel lastig hebben, wat ook niet gek is in een uitwedstrijd als deze. Daarna hebben we eigenlijk tot aan de negentigste minuut controle over de wedstrijd. Alleen is het dan zonde dat je 1-0 achterkomt.”

“Tja, wat gaat er mis? Ik maak gewoon een fout. Ik verlies de bal op het middenveld en dat mag niet gebeuren. Dan zie je meteen de kwaliteit van de tegenstander. Dat is Champions League-niveau en dit mag mij niet gebeuren. Vooral op die plek niet, en het moment ook niet vlak voor de rust. Je moet ervan leren, want dit is topsport. Nu is het vooral balen voor heel het team, maar we moeten door.”

Vervolgens krijgt de middenvelder de vraag of de ploeg van Slot iets anders had kunnen doen “Moeilijk te zeggen. We hebben een aantal grote kansen gehad, maar hij valt net niet. Ik weet ook niet waar het aan ligt. Ik denk dat we wel meer kansen hadden kunnen creëren uit de controle die we hadden, maar dat doen we niet.”

De jonge middenvelder heeft nog steeds hoop op overwintering in de Champions League. “Het is spannend in de groepsfase en dus is dit gewoon heel zonde. We weten allemaal heel goed dat de aankomende twee wedstrijden ontzettend belangrijk zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws