App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Sarri: ”Feyenoord is een doelpuntenmachine”

Sarri: ”Feyenoord is een doelpuntenmachine”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Maurizio Sarri heeft gisteravond enkele tactische aanpassingen gedaan om het Feyenoord van Arne Slot te bestrijden. De Italiaanse oefenmeester was na afloop tevreden.

”We moesten moeilijke momenten doorstaan,” begon de oefenmeester tegenover Sky Sports Italia. ”Feyenoord is een doelpuntenmachine, dus wisten we dat we af en toe zouden moeten lijden. Gelukkig lieten we hen niet scoren.” Sarri liet de ploeg van Arne Slot bewust het spel maken. ”We besloten niet zoveel druk te zetten op hun centrale verdedigers omdat ze hun keeper zo goed gebruiken. We lieten hen dus de bal, zeker nadat we op voorsprong waren gekomen.”

”Helaas moeten we wachten tot de laatste wedstrijd voor het definitieve oordeel, maar we hebben zeven punten behaald in vier wedstrijden in de moeilijkste clubcompetitie ter wereld. We moeten trots zijn op dit resultaat. Er is niets vanzelfsprekend in de Champions League. We hebben weinig risico genomen, alleen bij een hoekschop en een vrije trap. We begonnen sterk en daarna leden we een beetje onder hun balbezit.”

De 64-jarige Italiaan is tevreden. ”In de laatste twintig minuten hadden we hen meer pijn kunnen doen in de counter.” Luis Alberto en Mattia Zaccagni raakten geblesseerd en dat is slecht nieuws in aanloop naar de derby tegen AS Roma. ”Hopelijk betalen we niet een te hoge prijs voor deze overwinning. We maken ons een beetje zorgen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert