Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Het valt niet te ontkennen dat het een bijzondere ontwikkeling is”

Slot: ”Het valt niet te ontkennen dat het een bijzondere ontwikkeling is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vanavond neemt Feyenoord het in Rome op tegen Lazio en kunnen de Rotterdammers een enorme stap zetten richting overwintering. Dat gegeven benadrukt maar weer eens wat voor geweldige ontwikkeling Feyenoord de laatste jaren heeft doorgemaakt.

”Toen we Conference League speelden, hoopten we dat we de groepsfase zouden halen”, zegt Slot tegenover RTL ”Toen we een keer een uitwedstrijd wonnen stond de toenmalige perschef te huilen van geluk. Nu staan we in de Champions League na drie goede wedstrijden al op twee overwinningen. In zo’n proces groei je mee, maar het valt niet te ontkennen dat het een bijzondere ontwikkeling is.”

Stadio Olimpico zal vanavond zeker niet vol zitten. ”Het is een Champions League-affiche en een belangrijke wedstrijd voor Lazio. We hebben hier vorig jaar in de Europa League gespeeld, toen was het verre van uitverkocht. AZ heeft hier gespeeld in de Conference League, toen zaten er nog minder mensen. Dat het dan ook nu niet uitverkocht is, komt niet als een complete verrassing.”

”Maar je had aan de voorkant wat anders verwacht als het om de Champions League gaat”, vervolgt de oefenmeester. ”Voor ons is het fijn, want uitwedstrijden zijn altijd lastig. Dat heeft ook met een groot deel te maken met het fanatisme van het thuispubliek. Dat hebben we in Enschede ook mogen ervaren, dat hebben heel veel ploegen ervaren als wij thuis spelen. Dus als ik het mag zeggen: vind ik het geen ramp dat het niet compleet vol zit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert