App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Je kunt je ook afvragen of je zoiets moet doen bij een 1-1 stand”

”Je kunt je ook afvragen of je zoiets moet doen bij een 1-1 stand”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won zaterdagavond van RKC, maar makkelijk ging het allerminst. Na afloop ging het vooral over de gemiste penalty van Santiago Gimenez. Kees Kwakman zegt bij ESPN dat hij denkt dat de Mexicaan er niet lang op aangekeken zal worden.

“Een Panenka is vooral een probleem als het misgaat. Je kunt je ook afvragen of je zoiets moet doen bij een 1-1 stand”, zegt Kwakman bij ESPN. “Uiteindelijk wint Feyenoord nog, dus is er niks aan de hand.”

Toch denkt Kwakman dat de Mexicaan in de rust op zijn vingers is getikt. “Ik kan me voorstellen dat enkele medespelers in de kleedkamer zeiden ‘wat een klootzak'”, aldus Kwakman, die ook weet dat de spits genoeg streepjes voor heeft bij Feyenoord. “Het scheelt wel dat hij al heel veel voor Feyenoord heeft betekend dit seizoen, dan wordt zoiets je ook sneller vergeven.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert