App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Zijn zwakste optreden in het shirt van Feyenoord’

‘Zijn zwakste optreden in het shirt van Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won zaterdag bij RKC Waalwijk, maar makkelijk ging het allerminst. Spits Santiago Gimenez zat niet in de wedstrijd, met als dieptepunt zijn gemiste penalty.

Het Algemeen Dagblad is van mening dat de Mexicaan zijn zwakste optreden in het shirt van Feyenoord gaf en vond het  bovendien verbazingwekkend dat het hem nauwelijks op kritiek kwam te staan van zijn coach en ploeggenoten. “De club die juist de afgelopen jaren met regelmaat werd neergezet als uiterst vernieuwend, zeer zelfkritisch en extreem gretig, stapte ogenschijnlijk makkelijk over het moment heen. Natuurlijk, de drie punten kwamen er uiteindelijk. Maar bij de stand 1-1 in Waalwijk, een week na de mispeer in Enschede, leek de urgentie om er echt te staan er even niet te zijn bij Gimenez.”

Desondanks bleef Het Legioen de spits trouw toezingen. “Die situatie heeft hij zelf afgedwongen, al was hij al razend populair in de Kuip voor hij ook maar één bal had geraakt. Het is een situatie die de spits kan koesteren. Stel, hij had inmiddels al het shirt van Chelsea, Manchester United of Atlético Madrid gedragen. Wat was dan de reactie van pers en publiek in die landen geweest op een gemiste panenka een paar dagen nadat hij zich in een pak van een prehistorisch dier had gehesen en dat weer een paar dagen na een faalbeurt in Enschede?”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert