App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez: “Het kan gewoon een dipje zijn”

Perez: “Het kan gewoon een dipje zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Dit Was Het Weekend op ESPN hebben de heren het over het spel van Lutsharel Geertruida, die volgens Kenneth Perez niet in zijn allerbeste fase zit.

“De trainer benoemde dat overmoed niet moet intreden”, begint de analist. “Zelfvertrouwen is goed, maar spelers moeten niet hoogmoedig en nonchalant worden. Bij Geertruida bespeur ik dat wel een klein beetje. Normaal gesproken is hij superbetrouwbaar, maar ik vind dat hij nu te veel risico neemt in zijn spel en iets te nonchalant omgaat met de bal.”

Perez zag ook zaterdag in Waalwijk RKC er met de bal vandoor gaan na een foute inspeelpass van Geertruida, waarna aan de andere kant even later de 1-0 viel. “Maar tegen Twente zag ik het ook. En als je terugdenkt aan Griekenland – Nederland en hoevaak hij daar de bal verspeelde… Hij denkt dat hij alles kan, maar ik heb het gevoel dat hij weer even terug moet naar de basis. Normale ballen inspelen en van daaruit weer bouwen.”

“Het kan gewoon een dipje zijn”, ziet ook Perez. “Maar juist dan is het belangrijk dat hij even teruggaat naar wat hij zeker kan, in plaats van telkens die geweldige bal willen geven en een beetje te lang treuzelen. Dat bespeur ik wel een beetje. Zonder dat ik wil zeggen dat het helemaal niets is op dit moment, want dat is ook niet de waarheid. Maar misschien moet hij wel weer even wakker worden: een klein stapje terug en van daaruit weer verder.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert