Home Laatste Feyenoord Nieuws “Maar ik denk dat we morgen wel een ander soort Lazio kunnen verwachten”

“Maar ik denk dat we morgen wel een ander soort Lazio kunnen verwachten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Morgen neemt Feyenoord het in Stadio Olimpico op tegen Lazio Roma. Eerder was Calvin Stengs in de Kuip belangrijk in de wedstrijd tegen de Italianen. De middenvelder van de Rotterdammers speelde een prima partij en bekroonde dat met een assist.

“Tuurlijk. Ik denk dat we thuis goed voetbal hebben laten zien, dus daar moeten we ons aan vasthouden”, antwoordt de middenvelder op de vraag of er ook nog leermomenten zijn uit de thuiswedstrijd tegen Lazio. “Maar ik denk dat we morgen wel een ander soort Lazio kunnen verwachten. Ze spelen thuis dus zullen volle bak gaan. Die willen thuis ook niet verliezen.”

Stengs onderschat de Italianen allerminst, maar heeft vertrouwen in zijn team. ”Als team zijn we op de goede weg, dat hebben we de afgelopen maanden bewezen. Tegelijkertijd is er nog genoeg ruimte voor verbetering. Zo gaven we tegen Twente niet thuis nadat we tegen Lazio zo goed hadden gespeeld. Daar moeten we van leren.”

”De vaart is er niet uit”, reageert Stengs op de kritische geluiden uit de media na twee mindere wedstrijden in de Eredivisie. ”De sfeer is nog goed in de groep hoor. In fases tegen RKC hebben we ook grote kansen gekregen, waardoor we een grote uitslag neer konden zetten. Het moet beter, maar dat is geen thema. Daarnaast weten we dat Lazio een goede ploeg is, dus moeten we een hoog niveau halen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert