App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Het was niet de reactie die je na Twente verwachtte van Feyenoord”

“Het was niet de reactie die je na Twente verwachtte van Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord boekte zaterdagavond een overwinning op RKC in een regenachtig Waalwijk, maar gemakkelijk ging het wederom niet. In de AD Voetbalpodcast laat Mikos Gouka zijn licht schijnen op het optreden van de Rotterdammers.

“Ze hebben dit seizoen wel een aantal wedstrijden makkelijker gewonnen dan vorig jaar”, begon Mikos Gouka. “Dit was een vreemde wedstrijd, want de eerste helft was echt moeizaam. In de tweede helft had Feyenoord eigenlijk geen moeite met RKC, behalve dat het zelf maar één goal maakte. Dan is er altijd de mogelijkheid dat er nog een verdwaalde bal invliegt.”

Na de nederlaag tegen Twente had Gouka meer van Feyenoord verwacht. “Het was niet de reactie die je verwachtte van Feyenoord, waar de lat inmiddels flink omhoog is gegaan. Je verwachtte dat ze RKC echt van het veld gingen blazen. Dat viel tegen. De start was goed – ze hadden in de eerste minuut al kunnen scoren – maar ze gaven toch te veel weg en kwamen 1-0 achter. Na rust komt de omsingeling en weet je dat ‘ie gaat vallen. Feyenoord kreeg ook wat kansen op meer, maar je moet ook in acht nemen dat RKC met tien man speelde. Ook dit was geen wedstrijd waar je veel aan hebt richting de Champions League.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert