App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord V1 boekt bij Telstar eerste competitiezege

Feyenoord V1 boekt bij Telstar eerste competitiezege

door Feyenoord.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord V1 heeft de eerste competitiezege te pakken. Op bezoek bij Telstar won de ploeg van Jessica Torny zondagmiddag met 0-2. Beide doelpunten kwamen van de voet van Jada Conijnenberg, waarbij de tweede, een volley die van een meter of 40 de goal in vloog, de overwinning nog meer glans gaf.

Conijnenberg mocht tegen Telstar voor het eerst in lange tijd weer eens in de basis starten. Ze betaalde het vertrouwen meteen terug, want na elf minuten had ze al voor de 0-1 getekend. Maxime Bennink stormde op over de linkerflank, speelde de bal door de benen van de Telstar keeper naar Conijnenberg, die kon inschieten.

Feyenoord speelde sterk in de eerste helft van de wedstrijd, en de thuisploeg kwam er bijna niet aan te pas. Na zesentwintig minuten zorgde Conijnenberg met een prachtig schot van net over de middenlijn voor de 0-2.

Deze ruststand werd ook de eindstand. In de tweede helft had Feyenoord het een stuk moeilijker met de thuisploeg, zonder dat deze echt gevaarlijk kon worden. De voorsprong kon echter vrij simpel over de streep getrokken worden, waarmee de ploeg van Torny dan eindelijk de eerste zege van de competitie te pakken had.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert