App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘Vooral bezig geweest met wat we zelf beter moeten doen’

Slot: ‘Vooral bezig geweest met wat we zelf beter moeten doen’

door Feyenoord.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord moet zich zaterdag tegen RKC Waalwijk revancheren na de eerste competitienederlaag, die vorig weekend werd geleden tegen FC Twente. Arne Slot hoopt in Brabant vooral een betere versie van zijn ploeg te zien, zo stelde hij vrijdag tijdens de persconferentie in De Kuip.

De misstap in de Grolsch Veste kwam hard aan in het Rotterdamse kamp. ‘Zelf heb ik wel een, twee dagen nodig gehad om de teleurstelling te verwerken’, zei Slot. ‘Omdat veel dingen niet goed hebben gedaan. Zo was ik niet tevreden over de wijze waarop we hebben opgebouwd en druk gezet. We zijn vooral bezig geweest met wat we beter moeten doen en weten dat in elk geval deze onderdelen structureel naar een hoger niveau moeten om dit soort wedstrijden te winnen.’

John de Wolf

Slot is verheugd met de contractverlenging van John de Wolf, die zich eerder op de dag tot medio 2027 verbond aan de club. ‘John ademt Feyenoord. Het is niet alleen goed voor mij, maar voor de hele club dat hij nog twee jaar langer blijft. We hebben een hele fijne samenwerking, met elkaar en met de hele staf.’

RKC Waalwijk

Met een bezoek aan RKC wacht Feyenoord wederom een lastige uitwedstrijd, weet ook Slot. ‘We hebben daar de afgelopen twee seizoenen wel gewonnen, maar beide keren hebben we veel moeite gehad. RKC heeft een elftal dat elk jaar wel weer verrast en ze beschikken met Michiel Kramer over een zeer bruikbare spits. Zeker na vorige week kunnen en zullen we deze wedstrijd zeker niet lichtzinnig oppakken.’

RKC Waalwijk – Feyenoord begint zaterdag om 18:45 uur en is live te zien op ESPN.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert