App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Zijn ontwikkeling is heel bijzonder”

”Zijn ontwikkeling is heel bijzonder”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman maakt een stormachtige ontwikkeling door. De jongeling is inmiddels een vaste waarde in het elftal van Arne Slot en die razendsnelle ontwikkeling had ook Arne Slot niet zien aankomen. Op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen RKC gaat Slot in op de ontwikkeling van de linksback.

”Het eerlijke antwoord is nee”, zegt de oefenmeester tijdens de persconferentie. ”Je zou wel kunnen zeggen dat als spelers, zeker jeugdspelers, gaan debuteren, en ze gaan meer wedstrijden spelen, zie je soms wel eens een spectaculaire ontwikkeling. Je ziet ook wel eens dat een jeugdspeler een of twee keer speelt, toch niet goed genoeg blijkt te zijn en wegzakt. Het is wel zo dat wij destijds aanvoelden dat die linksback positie een positie was waarin we drie spelers hadden die er alle drie konden spelen, op dat moment heel dicht bij elkaar zitten. Als je ziet waar Quilindschy dan nu staat, is dat een enorm compliment voor hemzelf hoeveel fitter hij is geworden. Zijn ontwikkeling is heel bijzonder.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert