Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dat is inmiddels wel verwerkt, maar daar had ik wel een à twee dagen voor nodig gehad”

”Dat is inmiddels wel verwerkt, maar daar had ik wel een à twee dagen voor nodig gehad”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Afgelopen zondag liep Feyenoord averij op bij FC Twente. De Rotterdammers weten inmiddels wat er fout ging én wat er morgen in Waalwijk beter moet.

”Dat is inmiddels wel verwerkt, maar daar had ik wel een à twee dagen voor nodig gehad”, vertelt Slot tijdens de persconferentie. ”Eigenlijk op elk terrein waar je teleurgesteld kunt zijn, was ik teleurgesteld.” Feyenoord staat inmiddels ook zeven punten achter op koploper PSV. ”Hoeveel punten we achterstaan is natuurlijk heel belangrijk, dat snap ik ook wel. Het gaat er mij om hoe we hebben opgebouwd daar, hoe we druk hebben gezet. Over beide was ik niet tevreden. Daar hebben we naar gekeken, en dat moeten wij ook structureel op een hoger plan en hoger niveau krijgen om een moeilijke uitwedstrijd, want dat is Twente-uit, een resultaat te halen.

”Daar waren we overigens dichtbij. Dat is best bijzonder, dat je zo zwak speelt en toch daar dichtbij kunt zijn. Uiteindelijk 2-1 verloren en dan moet je dingen beter gaan doen dan dat we afgelopen zondag gedaan hebben.” Tijdens het persmoment werd aangestipt dat de nederlaag van Feyenoord werd gezien als een incident door diverse analisten. ”Ik denk dat iedereen teleurgesteld was na ons resultaat afgelopen zondag. Misschien ook wel op de manier waarop we gespeeld hebben. Het helpt natuurlijk wel mee als je heel veel goodwill hebt opgebouwd de afgelopen twee en een half jaar. En ook dit seizoen ook al. Dat is ook volledig terecht, maar dat doet niets af aan het feit dat we op de vierde plek staan en dat is niet de plek waar we willen staan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert