Home Laatste Feyenoord Nieuws Quinten Timber op de radar bij Europese top

Quinten Timber op de radar bij Europese top

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber is bezig aan een ijzersterk seizoen bij Feyenoord en dat valt ook op in Europa. In Hand in Hand Magazine gaat de middenvelder in op zijn ontwikkeling.

”Dat is een samenloop van omstandigheden, denk ik. Vorig seizoen speelde ik aanvankelijk ook veel, maar in de winter raakte ik geblesseerd’. Ik kwam snel terug, speelde een paar wedstrijden en raakte weer geblesseerd. Het einde van het seizoen heb ik gelukkig nog kunnen meedoen. Nu ben ik prima begonnen, dat moet ik zien vast te houden. Aan mij is het om hard te blijven werken, wat ik altijd al doe. Ik heb er vertrouwen in dat ik belangrijk kan zijn en blijven voor het team.”

Over de vermeende interesse uit Europa zegt hij: “Ik heb er ook iets van gezien ja, het is denk ik een goed teken voor mij dat ik prima bezig ben. Ik ben blij dat ik nu kan spelen en fit ben. Voorlopig kan ik alleen maar beter worden hier bij Feyenoord. Dat is mijn focuspunt. Ik voel dat ik nog beter kan, er is nog veel ruimte voor verbetering. Aankomende tijd zal ik vooral daarmee bezig zijn. De concurrentie is goed dit jaar, dus dat moeten wij ook zijn”, zo besluit de middenvelder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert