App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Hij moest wel echt op zijn tong bijten”

”Hij moest wel echt op zijn tong bijten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor zondag in De Grolsch Veste van FC Twente. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam zag dat Arne Slot zich in moest houden over het optreden van arbiter Dennis Higler.

“Hij moest wel echt op zijn tong bijten om het na afloop van die wedstrijd niet over Higler te hebben”, zegt Krabbendam. “Ik vind wel dat hij wat had mogen zeggen over Higler. Het was echt verschrikkelijk. Vorig jaar had Feyenoord een penalty moeten hebben, ik weet niet meer wie er toen floot. En nu weer, met Santiago Gimenez.”

“De stand was 1-0 voor FC Twente”, vervolgt hij zijn verhaal. “Krijg je die penalty, wat ze in een nabespreking ook hebben beoordeeld als een penalty, dan ziet die wedstrijd er heel anders uit. Dan heb je toch invloed op de competitie. Je moet wel zeggen dat de zege verdiend was, anders krijg je al die boze Tukkers in je tijdlijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert