Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka: “Wat PSV meer heeft dan Feyenoord?

Gouka: “Wat PSV meer heeft dan Feyenoord?

door Dominique Rademaker
3 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt erop dat de titelstrijd dit jaar gaat tussen PSV en Feyenoord, zo ziet ook Mikos Gouka. Ondanks de achterstand die de Rotterdammers hebben denkt Gouka dat het allesbehalve een gelopen race is voor Feyenoord.

“Wat PSV meer heeft dan Feyenoord? Spelers die op basis van individuele klasse toeslaan, ook als de wedstrijd op slot zit”, analyseert de journalist in het Algemeen Dagblad. “Noa Lang deed het. Johan Bakayoko ook. En Hirving Lozano deed het tegen Ajax. Bij Feyenoord zou je een tikkeltje gechargeerd kunnen zeggen: ze scoren daar vooral uit vooraf bijna uitgetekende aanvallen. Uit erin gestampte patronen.”

“Feyenoord speelde heel matig in Enschede, maar gaf nauwelijks een kans weg. Alleen creëerde de ploeg zelf ook nauwelijks iets. En als het dan op slot zit en de patronen niet lopen, dan is er vrijwel niemand die uit het niets nog kan toeslaan. Soms heeft Giménez dat, maar de Mexicaan was in Enschede verwikkelt in een worsteling met Mees Hilgers en Pröpper”, aldus Gouka.

Reageer op dit artikel

3 reacties

Nico Carree 2 november 2023 - 13:10

Ben ik het mee eens.Daarnaast deed Paixao voor spek en bonen mee tegen Twente.Ook hebben wij(historish)nauwelijks een “schot uit de 2e lijn”.

Reply
Anoniem 2 november 2023 - 14:23

Gelukkig heeft hij weinig verstand van voetbal

Reply
Anoniem 2 november 2023 - 15:15

Gimenez had een strafschop moeten hebben en die keeper van Twente had weer een gouden middag. Bovendien heeft Twente nog niet tegen PSV gespeeld! In de champignons league hebben ze dat niet.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws