Home Laatste Feyenoord Nieuws Goal of the month: Op wie ga jij stemmen?

Goal of the month: Op wie ga jij stemmen?

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het is weer tijd voor the goal of the month verkiezing. Ook in de maand oktober was het weer genieten geblazen en scoorde Feyenoord er vrolijk op los. Acht doelpunten die in de maand oktober zijn gemaakt, zijn geselecteerd voor de maandelijkse verkiezing.

Stemmen kan via Instagram en de goals van David Hancko, Santiago Gimenez, Calvin Stengs, Antoni Milambo, Ramiz Zerrouki, Jaden Slory, Gjivai Zechiël zijn door Feyenoord Media geselecteerd. Op vrijdag 10 november wordt de winnaar bekend gemaakt door Feyenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert