Home Laatste Feyenoord Nieuws “Toch maar bidden dat hij er gewoon bij is”

“Toch maar bidden dat hij er gewoon bij is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto Mischa Keemink

In de Dick voormekaar Podcast bespreekt Martijn Krabbendam het gemis van Gernot Trauner centraal achterin bij Feyenoord.

Tegen Twente was het gemis van de Oostenrijker duidelijk zichtbaar. “Alle Feyenoord supporters moeten maar toch even bidden dat Trauner  er gewoon weer bij is uit bij Lazio. Deze generaal heeft Feyenoord gewoon echt hard nodig. Trauner  had dat allemaal geneutraliseerd, toch? Die was lekker rustig gebleven.”

Krabbendam verwacht dat Trauner Lazio gaat halen.  “Dat denk ik wel. Hij trainde eigenlijk al mee, maar bij ‘De Generaal’ nemen ze wat meer de tijd om hem echt fit te krijgen. Hij had misschien al wel kunnen spelen, maar ze willen elke kans op een terugslag natuurlijk vermijden, maar hij komt er weer aan gelukkig.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert