Home Laatste Feyenoord Nieuws Mikos Gouka legt pijnpunten Feyenoord bloot

Mikos Gouka legt pijnpunten Feyenoord bloot

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mikos Gouka legt in het Algemeen Dagblad de zwakke punten van Feyenoord bloot. Tegen FC Twente werd duidelijk dat Feyenoord, ondanks het goede spel, zeker niet onverslaanbaar is.

“Wie naar Arne Slot luistert, hoort het hem bijna wekelijks wel een paar keer aanstippen. Het spel van Feyenoord kan pas echt effectief worden als de buitenspelers ‘de één-tegen-één domineren’. En dat doen ze héél vaak. Maar in Enschede slaagde IJslander Alfons Sampsted erin om linkerspits Igor Paixão aan banden te leggen en kon Calvin Stengs na een reeks uitstekende wedstrijden zijn wil niet opleggen aan eerst Youri Regeer en later Gijs Smal.”

Volgens Gouka is de oplossing simpel. “De terugkeer van Luka Ivanusec kan dat euvel snel oplossen. En zeker ook de rentree van Yankuba Minteh. De Gambiaan heeft een spierblessure en is niet beschikbaar. In zijn laatste wedstrijden kreeg hij veel kritiek, omdat hij nog weleens het overzicht verloor. Maar de diepgang, de snelheid, het ongelooflijk fanatieke afjagen van de tegenstander: de nog lang niet perfecte Minteh geeft Feyenoord vaak iets extra’s”, zo sluit hij af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert