Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam Ajax-watcher?: “Ja natuurlijk, meteen”

Krabbendam Ajax-watcher?: “Ja natuurlijk, meteen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Martijn Krabbendam is al jaren als Feyenoord-watcher verbonden aan Voetbal International. In De Derde Helft vraagt men of hij niet liever Ajax zou willen volgen.

Hoofdredacteur van Voetbal International Freek Jansen belt jou of je nu Ajax-watcher wil worden. Krabbendam reageert opvallend: “Ja natuurlijk, meteen. Dat is toch heerlijk, een club waar van alles aan de hand is. Waar je elke dag kan rondlopen waar iedereen wat wil zeggen. Dat heb ik bij Feyenoord zo vaak meegemaakt. Dat gaf altijd wel adrenaline en spanning, wat gebeurt er nu weer? En nu zit je in een soort sfeer van: alles gaat goed, alles gaat lekker. Dat is ook leuk en het voetbal is ook leuk.”

Vervolgens vraagt men of hij Ajax er niet bij kan doen. Krabbendam: “Ja, want er zijn ook jongens die hebben twee clubs in hun pakket. Die hebben ook bijvoorbeeld Heracles erbij. Dus dat zou kunnen. Maar ik heb Ajax een tijdje gevolgd, in de tijd van Co Adriaanse. Dat was ook niet een al te beste tijd overigens.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert