Home Laatste Feyenoord Nieuws Elia: “Ik denk wel dat hij een stap kan gaan maken”

Elia: “Ik denk wel dat hij een stap kan gaan maken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oud-Feyenoorder Eljero Elia heeft in gesprek met Voetbalzone aangegeven dat hij hoopt dat Santiago Gimenez niet een té grote stap gaat maken.

“Ik denk wel dat hij een stap kan gaan maken”, zegt Elia. “Een club als bijvoorbeeld Tottenham zou goed zijn, zo net niet de echte top. Als hij daar dan weer kan vlammen, dan boem. Ik hoop niet dat hij een te grote stap gaat maken.

“Ja, hoe je er naar moet kijken is zo, Feyenoord is weer iets kleiner dan die club. En met alle respect, je ziet Vincent Janssen, hij was topscorer in Nederland geworden. Toen ging hij naar Tottenham en hoorde je bijna niks meer van hem. Ik vind Gimenez dan nog wel een categorie beter, maar ik hoop dat hij de juiste en goede stap maakt.” De tijd zal leren wat de beste stap is voor Gimenez. “Je weet het nooit, misschien als hij toch naar een topclub gaat dat het wel lukt. Maar ik denk als je die tussenstap maakt en je daar ook weer bewijst dat je dan kan je die uiteindelijke stap makkelijker maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert