App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Boel: “Dat zijn wel momenten die zonde zijn”

Boel: “Dat zijn wel momenten die zonde zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Feyenoord O21 verloor gisteravond van de leeftijdsgenoten van Fulham FC. Trainer Melvin Boel spreekt tegenover Feyenoord Media van een leerzame avond tegen een erg sterke tegenstander.

Dat je verliest van een zeer effectief Fulham”, beschrijft. “Maar dat wij ook op een aantal momenten zeker onszelf te kort hebben gedaan. Vooral de momenten dat je hen in de wedstrijd laat komen. Dat is helemaal in het begin, waardoor je heel snel op achterstand komt. Maar ook meteen na rust, waar we eigenlijk de bal niet goed verwerken en zij een mogelijkheid krijgen waar een penalty uitkomt.”

“Dat zijn wel momenten die zonde zijn”, vervolgt de oefenmeester. “Als je kijkt naar de wedstrijd hebben we ook momenten waar we wel fel zijn en duels willen winnen, dan druk je hen ook achteruit. Dat was eigenlijk het spelbeeld van de eerste helft. Dan hoop je dat in de tweede helft voort te zetten, maar begin je zo slap. Dan loop je met 2-0 achter de feiten aan en dat is gewoon zonde.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert