Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber: ”Ik zie dus niet zoveel verschil met vorig jaar”

Timber: ”Ik zie dus niet zoveel verschil met vorig jaar”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber is inmiddels een vaste waarde in het elftal van Arne Slot. In Hand in Hand Magazine gaat de middenvelder in op zijn ontwikkeling en het verschil tussen dit jaar en vorig jaar.

”Een samenloop van omstandigheden, denk ik. Vorig seizoen speelde ik aanvankelijk ook veel, maar in de winter raakte ik geblesseerd”, vertelt de middenvelder. ”Ik kwam snel terug, speelde een paar wedstrijden en raakte weer geblesseerd. Het einde van het seizoen heb ik gelukkig nog kunnen meedoen. Nu ben ik prima begonnen, dat moet ik zien vast te houden. Aan mij is het om hard te blijven werken, wat ik altijd al doe. Ik heb er vertrouwen in dat ik belangrijk kan zijn en blijven voor het team.”

” Vorig seizoen speelde ik een groot deel samen met Orkun en dat ging steeds beter. De samenwerking was best goed en ook toen kreeg ik veel ruimte om naar voren te gaan of achter te blijven. De afwisseling die ik nu heb met Mats Wieffer, had ik toen met Orkun. Nu is er inderdaad een andere invulling, nu Szymański weg is en Stengs erbij is gekomen, gaat dat ook goed. Ik zie dus niet zoveel verschil met vorig jaar.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws