Home Laatste Feyenoord Nieuws Sneijder: ”Er is geen verklaring voor”

Sneijder: ”Er is geen verklaring voor”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Veronica Offside bespreken de heren aan tafel de offday van Feyenoord. Zowel Wim Kieft als Wesley Sneijder hebben geen verklaring voor de verliespartij in Enschede.

”Ik kan het niet verklaren”, begint Wim Kieft. ”Dan kom je bij die open deuren. Feyenoord zit in een geweldige periode, en die spelen hartstikke goed voetbal. Zondag zat het er gewoon helemaal niet in. Ik heb de spits helemaal niet gezien. Wat toch de beste spits is van Nederland. Geen kans gehad.”

De heren zijn het eens dat de overtreding op Gimenez een zuivere strafschop was.”Vind ik wel. Dat is gewoon een blinde actie toch? Het is gewoon een penalty. Het is een tackle op de benen.”

”Er is geen verklaring voor”, is ook de mening van Wesley Sneijder. ”Ik denk niet dat Feyenoord naar Twente afreist en denkt: dit doen we wel even. Twente-thuis, goede voetballende ploeg die altijd veel strijd levert. Het is mentaal wel lastig, je komt uit zo’n fantastische wedstrijd in De Kuip, groot feest, hosanna stemming en dan moet je toch een stuk rijden naar Twente. Ver weg en daar voetballen. Onbewust zit dat toch in het koppie. Als het dan even niet loopt in het begin, dan raak je een beetje de kluts kwijt.”

Sneijder gaat verder. ”Feyenoord is gewoon fantastisch bezig en laten we dit als een incident beschouwen.” Toch verwacht de oud-international van Oranje niet dat Feyenoord dit jaar kampioen van Nederland gaat worden. ”Zeven punten is te veel, maar ik vond vier punten al te veel. Ik zie PSV niet snel punten verspelen, en zeker ook niet tegen Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert