Home Laatste Feyenoord Nieuws Maaskant komt met opvallende naam als opvolger voor Pusic

Als het aan Robert Maaskant ligt hoeft Feyenoord niet ver te zoeken naar een opvolger voor Marino Pusic. De assistent-trainer vertrok vorige week bij de Rotterdammers voor een avontuur als hoofdtrainer bij Shakhtar Donetsk.

FC Dordrecht-trainer Michele Santoni zou een geschikte opvolger zijn voor de vertrokken Marino Pusic bij Feyenoord. Dit zegt Robert Maaskant bij Rijnmond Sport. Maaskant en Santoni hebben al jaeren goed contact.

”Je zal je verbazen over de contacten van Santoni bij de Europese topploegen. Daarnaast is hij leergierig en gewoon een hele goede trainer. Ik denk dat hij iemand is die geweldig spelers kan ontwikkelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert