Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Maar deze pietlut fluit voor alles. En maar marchanderen”

”Maar deze pietlut fluit voor alles. En maar marchanderen”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Martijn Krabbendam is tegenover Voetbal International absoluut niet te spreken over het optreden van Dennis Higler zondag tijdens FC Twente- Feyenoord. Geert-Jan Jakobs is het daarmee eens. “Dat was voor beide partijen gewoon onnavolgbaar, en niet alleen in het nadeel van Feyenoord.”

Krabbendam: “Voor een goede wedstrijd heb je twee goede teams nodig en een goede scheidsrechter. Mar deze pietlut fluit voor alles. En maar marchanderen. Dan krijgt Twente weer wat en dan krijgt Feyenoord weer wat.” Jakobs is het eens met de Feyenoord-watcher. “Maar hoeveel nadruk moet je erop leggen als trainer?”

Jakobs is wel van mening dat Higler normaal gesproken een prima scheidsrechter is. “Noem na Makkelie maar een betere. Higler had zijn dag niet.” Of Gözübüyük een beter optie was geweest? Jakobs twijfelt. “Die heeft ook toppers slecht geleid. Maar het gaat nu veel te veel over de scheids.”

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Janrobbe 1 november 2023 - 00:06

Alleen Geertruida was betrokken tegen Twente,spelers hebben te lang geslapen vanwege wintertijd

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert