Home Laatste Feyenoord Nieuws “Feyenoord zal zich zeker moeten gaan versterken gezien de blessuregevoeligheid van Trauner”

“Feyenoord zal zich zeker moeten gaan versterken gezien de blessuregevoeligheid van Trauner”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de NOS Voetbalpodcast bespreken de heren FC Twente verdediger Mees Hilgers. De jongeling stond al eerder op de radar bij Feyenoord, maar de discussie ontstaat of hij alsnog een aanwinst zou kunnen zijn.

“Hilgers stond al heel lang op de radar bij Feyenoord, en zal daar na zondag nog meer terecht zijn gekomen”, zegt Jeroen Grueter. “Feyenoord zal zich zeker moeten gaan versterken gezien de blessuregevoeligheid van Trauner, en een van de eerste spelers die dan op het lijstje wordt gezet, lijkt mij, is Mees Hilgers.”

Philip Kooke ziet Hilgers wel een stap maken. “Ja, dat is al een tijdje aan de gang. Vorig seizoen draaide hij ook een geweldig seizoen onder Ron Jans. In het begin werd hij nog gecoacht door Propper, en nu is het regelmatig andersom.”

“Hij is ook een bijzondere jongen, volgens mij is hij op zijn veertiende naar Enschede gegaan en daar zelfstandig geworden”, aldus Jeroen Grueter. ”Hij sloot zich aan bij Twente, heeft zich daar ontwikkeld tot de voetballer die hij nu is. Hij is nog erg jong en een speler voor de toekomst, echt een speler op termijn voor het Nederlands Elftal.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert