App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Dat was een kracht van vorig jaar”

“Dat was een kracht van vorig jaar”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dennis van Eersel schijnt bij RTV Rijnmond zijn licht op het puntverlies van Feyenoord. Van Eersel is van mening dat de ploeg van Arne Slot daarin nog stappen te maken heeft.

“Dat was een kracht van vorig jaar”, zegt van Eersel. “Ik zie her en der voorbij komen dat dit team beter zou zijn dan het team van vorig jaar. Sowieso is het nog vroeg om dat soort vergelijkingen te maken, maar dat team bewees ook dat het wedstrijden waarin het niet lekker liep naar zich toe kon trekken. Utrecht-uit, PSV-thuis, AZ-thuis. Dat heeft dit team nog te bewijzen.”

Van Eersel weet dat moeilijke wedstrijden dit jaar vaak geen  resultaat opleveren. “Op Het Kasteel was Feyenoord het eerste uur niet goed, tegen Twente was Feyenoord niet goed. Fortuna-thuis rekent Slot in dat rijtje niet mee vanwege die rode kaart, maar ook daarnaast was het niet groots. Al die keren dat Feyenoord niet goed was, leverde dat meteen puntverlies op. Dat zal echt opgelost moeten worden, want de dertig wedstrijden die Feyenoord dit seizoen nog speelt, gaan niet allemaal van het niveau tegen Lazio zijn.”

Dennis Kranenburg is niet bezorgd om het gat met PSV. “Slot wilde er ook niet veel over zeggen. Ja, het verschil is er, maar Feyenoord speelt nog twee keer tegen PSV en PSV gaat ook nog een zwaarder schema krijgen. Ook daar zal een dipje komen en gaan mensen geblesseerd raken. AZ staat er overigens ook nog tussen, ook op vijf punten afstand. Ik denk dat het nog te vroeg in het seizoen is en dat we daar niet blind op moeten staren. Maar we moeten er ook niet van wegkijken.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert