App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez: “Feyenoord kan toch gewoon verliezen van een goed Twente?

Perez: “Feyenoord kan toch gewoon verliezen van een goed Twente?

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Dit Was Het Weekend van ESPN ging Kenneth Perez in op de verliespartij van Feyenoord in Enschede. De Deen is van mening dat de Rotterdammers niet zo zwaar aan de nederlaag moeten tillen.

Ze konden niet brengen wat ze normaal gesproken wel kunnen. Ook een aantal spelers die goed in vorm waren en bewierookt werden, vielen een beetje terug in hun oude niveau. Calvin Stengs bijvoorbeeld, die eigenlijk nergens te bekennen was.”

 “Feyenoord kan toch gewoon verliezen van een goed Twente? Ik snap dat het een hard gelag is, omdat Feyenoord de laatste tijd bijna wordt neergezet als een soort Barcelona en Real Madrid in één. Ze spelen erg goed in de Champions League, maar staan in de competitie zeven punten achter en hebben pas één serieuze tegenstander gehad. PSV overigens nog geen één.”

Perez had geen moment het idee dat de wedstrijd al beslist was. “Ook bij de 2-0 was het nog geen gelopen wedstrijd, helemaal niet. Feyenoord vindt altijd wel iets. Ze kunnen nu ook kwaliteit vanaf de bank brengen. Paixão was totaal niet aanwezig vandaag, maar dan vallen Ivanusec en Lingr in. Dat is gewoon kwaliteit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert