App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: “Het viel me niet mee, en Slot moet daar wel iets op gaan verzinnen”

Krabbendam: “Het viel me niet mee, en Slot moet daar wel iets op gaan verzinnen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

In Rondje Eredivisie van Voetbal International laat Martijn Krabbendam zijn licht schijnen op de wedstrijd van gisteren. Krabbendam hoopt dat Arne Slot leert van dit duel.

“Je kan niet alleen zeggen dat Feyenoord slecht was, want het kwam ook door de tactiek van FC Twente”, begon Krabbendam. Daarin werd Twente bovendien gesterkt door de vroege voorsprong. “Als Feyenoord op achterstand komt, is dat toch al snel een probleem hoor. Thuis in De Kuip gaat het nog wel, maar in zo’n lastige uitwedstrijd met dat publiek van Twente erachter missen ze de power.”

“Het viel me niet mee, en Slot moet daar wel iets op gaan verzinnen”, gaat de clubwatcher verder. “Oosting heeft toch de blauwdruk gegeven hoe je dit Feyenoord kan bestrijden. De meeste clubs hebben natuurlijk niet de kwaliteiten die Twente wel heeft, maar het is toch een probleem.”

De voorsprong die PSV nu heeft zegt Krabbendam niet heel veel.  “Het is altijd goed te maken. PSV gaat nog moeilijke wedstrijden krijgen. Maar het is wel een punt van zorg. Als het nog november moet worden en je staat al zeven punten achter, is dat toch een aardig gat.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert