Home Laatste Feyenoord Nieuws Gouka over titelrace: ”Ik denk wel dat PSV al in een klein zeteltje zit”

Gouka over titelrace: ”Ik denk wel dat PSV al in een klein zeteltje zit”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verspeelde zondag tegen FC Twente dure punten en zag het gat met koploper PSV vergroot worden tot zeven punten. In de AD Voetbalpodcast laat Mikos Gouka zich uit over de titelrace.

“De individuele klasse voorin is groter dan bij Feyenoord. Natuurlijk heeft Feyenoord een spits van grote klasse, maar op de zijkanten is het op dit moment wat minder. Ik denk dat PSV makkelijker een wedstrijd beslist door een individuele actie uit het niets, terwijl Feyenoord vooral gebaat is bij bijna vooraf uitgetekende doelpunten. Als dat niet loopt – zoals tegen Twente – dan is het moeilijk om een wedstrijd te winnen. PSV heeft dan ook nog wel spelers die het kunnen beslissen.”

Gouka gaat verder: “De subtop is helemaal verdwenen en Feyenoord staat 7 punten achter. Het klinkt misschien gek, maar het zou best kunnen dat er al een ‘Vorentscheidung’ is gevallen. Er zijn nog 24 wedstrijden, daarvan wint PSV er blindelings 14. Dat betekent dat Feyenoord al die wedstrijden ook moet winnen en twee keer PSV moet verslaan. Ik zie eigenlijk alleen AZ, Twente, Feyenoord en misschien een opgekrabbeld Ajax in staat om van PSV te winnen. Feyenoord heeft dat ook, maar is al 7 punten kwijt. Een nederlaag tegen Twente kan gebeuren, maar die misgelopen punten tegen Fortuna en Sparta heeft PSV wel al gepakt. Ik denk wel dat PSV al in een klein zeteltje zit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert