App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Feyenoord heeft echt reden om zich te beklagen”

”Feyenoord heeft echt reden om zich te beklagen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Kick-off podcast van De Telegraaf gaat Valentijn Driessen samen met Mike Verweij in op de wedstrijd tegen Twente.

“Het was natuurlijk een 100% strafschop voor Gimenez. Dat is het natuurlijk wel, want je hebt Higler als scheidsrechter en Van Boekel als VAR, vorig jaar had je ook al die volleybal bij Twente uit. Feyenoord heeft echt reden om zich te beklagen. Wat niet wegneemt dat Arne Slot zich volgens mij niet zo had moeten gedragen.”

Valentijn Driessen had na de wedstrijd tegen Lazio veel verwacht van de ploeg van Arne Slot. “Ik wil nog wel even doorgaan over Feyenoord. Ze hebben het voornamelijk aan zizhzelf te wijten. Vorig seizoen zag je dat Feyenoord de wedstrijden in de slotfase nog besliste. Dat is er dit jaar niet bij. En dat heeft ook wel te maken met het programma. Dus ik denk dat die Champions League zwaar meetelt, dat is wel wat anders dan de Europa League.” V

“Dit zijn wel de wedstrijden waar PSV ook kan verliezen waardoor je drie punten extra kan inhalen., je staat er nu zeven achter”, de journalist gaat verder: “Daarom snapte ik niet dat ze zo slecht begonnen. Er zijn vier uitwedstrijden waar je moeite kan hebben: bij Ajax, die hebben ze gewonnen; bij Twente hebben ze verloren; en dan krijgen ze AZ en PSV nog.” Toch denkt Driessen dat Feyenoord niet hoeft te wanhopen in de titelstrijd en dat heeft alles te maken met de trainer van PSV: “Dat is een geruststelling voor Feyenoord want alle ploegen van Bosz storten in na de winterstop. Maar Feyenoord viel me wel zwaar tegen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert