Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Eigenlijk hoe Feyenoord van Lazio won, won FC Twente vandaag van Feyenoord”

”Eigenlijk hoe Feyenoord van Lazio won, won FC Twente vandaag van Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij NOS Studio Voetbal ging het over de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord.

Ibrahim Afellay is van mening dat FC Twente de Rotterdammers met name in de eerste helft uit de wedstrijd hebben gespeeld. ”Waar Feyenoord vaak op het middenveld goed voetbalt, zie je dat FC Twente dat vandaag niet mogelijk maakte. Ze waren agressief en zaten er vaak kort op’, aldus Afellay.

Pierre van Hooijdonk viel het op dat het voor een aantal spelers schijnbaar lastig is om zich na de fantastische wedstrijd tegen Lazio op te laden voor het duel met Twente. ‘Als het maar om één speler zou gaan, dan zou je kunnen ingrijpen. Maar het waren er meer’, geeft hij  aan. ‘Eigenlijk hoe Feyenoord van Lazio won, won FC Twente vandaag van Feyenoord’ aldus de oud-voetballer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert