Home Laatste Feyenoord Nieuws De Telegraaf: ‘Wanprestatie Feyenoorders; Twente-coach briljant’

De Telegraaf: ‘Wanprestatie Feyenoorders; Twente-coach briljant’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor zondag voor het eerst in lange tijd weer eens een uitwedstrijd. De Telegraaf was kritisch op het spel van de ploeg van Arne Slot.

Wanprestatie Feyenoorders; Twente-coach briljant”, aldus De Telegraaf. ”FC Twente heeft een paar krassen gemaakt op het olieverfschilderij dat Arne Slot de afgelopen maanden heeft gemaakt. Het kunstwerk is zeker niet vernield, maar de glans is er even van af. In de bomvolle Grolsch Veste is Feyenoord door een 2-1 zege van de Tukkers teruggewezen naar een vierde plek in de Eredivisie en die past niet bij het alom vaak bewonderde spel van de kampioen.”

”FC Twente heeft dit seizoen een formidabel elftal gebouwd onder Joseph Oosting, maar werkt met een begroting die niet in de buurt komt van de Champions League-concurrenten”, vervolgt de ochtendkrant. ”Desondanks bleek de nummer drie van de Eredivisie in staat meer Feyenoorders te slopen dan de Atletico-machine van Diego Simeone en ook een veel beter resultaat te boeken dan Celtic en Lazio tegen de kampioen van Nederland.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert