App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer baalt: “Dat zijn dingen die hier gewoon niet kunnen”

Wieffer baalt: “Dat zijn dingen die hier gewoon niet kunnen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer verscheen na afloop van het duel met FC Twente voor de camera van ESPN. De middenvelder baalde zichtbaar van het resultaat.

Waarom Feyenoord deze wedstrijd heeft verloren? “Ik denk voornamelijk omdat wij te slap beginnen”, oordeelt Wieffer. “Met een beetje geluk komen zij op 1-0 voor en dat is precies iets wat je hier niet moet hebben. We hadden het gewoon moeilijk vandaag. Zij proberen het ritme eruit te halen, dat doen ze wel slim. Dus wij komen ook niet meer in ons ritme, maar uiteindelijk denk ik dat wij ook niet veel meer hebben gecreëerd en uiteindelijk wel verdiend hebben verloren.”

“Dat wisten we en hadden we zeker wel op gehamerd”, reageert hij op de felle start van de club uit Enschede. “Over het algemeen was het gewoon te slap. Ze deden heel veel lange ballen en die tweede bal was 9 van de 10 keer wel voor hen. Dat zijn dingen die hier gewoon niet kunnen. Tweede helft gaat het wel iets beter en hebben we wat meer controle. Maar dan gaan zij ook veel liggen en komen we niet lekker in ons spel. Vervolgens maken zij nog de 2-0. Vandaag was het gewoon niet goed genoeg, simpel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert