Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik zet in op de halve finale van de Champions League”

“Ik zet in op de halve finale van de Champions League”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Hugo Borst is zeer te spreken over het spel van Feyenoord en denkt dat de Rotterdammers ver gaan komen in de Champions League. In De Eretribune van ESPN geeft hij zijn mening.

“Ik zeg misschien iets heel vreemds, maar ik denk dat Feyenoord heel erg ver gaat komen in de Champions League”, begint Borst. “Dat horen ze in ieder geval wel te doen. Wat ik in de eerste helft tegen Lazio zag was zo godsgruwelijk bijzonder. Daar hebben we allemaal van genoten.”

“Je denkt: waar stopt dit?”, vraagt hij zich hardop af. “Ook als je weet dat Feyenoord van alle clubs met het jongste elftal in deze Champions League-campagne speelde. Dan hebben we onze vriend Gimenez die niet te stoppen is. Ik heb dus de indruk,correct me if i’m wrong, dat Feyenoord heel ver kan komen. Ik zet in op de halve finale van de Champions League.”

“Als ze alle wedstrijden thuis in De Kuip mogen spelen, dan geloof ik daar wel in”, vult Mario Been hem lachend aan. “Die thuiswedstrijden zijn voor Feyenoord natuurlijk een extreem voordeel. Als ze spelen in een kolkende Kuip kunnen ze zoveel meer. Ik ben ook naar de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid geweest, die wedstrijd wisten ze dan niet winnen. Atlético vind ik ook niet de absolute top en er zitten natuurlijk wel clubs in de Champions League die extreem goed zijn.”

“Als je ziet hoe Feyenoord met elkaar samenspeelt en de power die ze uitstralen, dan denk ik oprecht dat dit Feyenoord heel ver kan komen in de Champions League”, zegt Marciano Vink. “Wat ik me afvraag: halen ze liever daar de halve finale of ga je dan bij wijze van spreke voor winst van de Europa League? Ook de hele grote ploegen winnen niet zo makkelijk van dit Feyenoord. Iedereen weet exact van elkaar wat ze moeten doen en ze hebben een spits die elke week gretiger wordt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert