App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: Feyenoord kan Nino voor schijntje oppikken

1908: Feyenoord kan Nino voor schijntje oppikken

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens 1908 kan Feyenoord  Nino Mota voor een schijntje oppikken bij het Braziliaanse Fluminense. De interesse voor Mota is niet nieuw, immers waren de Rotterdammers deze zomer al serieus in de markt voor de Braziliaans international. Door het afketsen van de transfer van Lutsharel Geertruida bleek zijn komst echter niet langer noodzakelijk.

De Braziliaan had een clausule van zeven miljoen in zijn contract staan, maar deze clausule pakt nu aanzienlijk lager uit: vijf miljoen euro. Of Feyenoord concreet gaat worden is nog de vraag, aangezien meerdere Europese clubs azen op de handtekening van de 26-jarige rechtsbenige centrale verdediger.

Feyenoord blijft echter de ontwikkelingen rondom de verdediger volgen, want in de verdedigende linie is niet elke positie dubbel bezet. De Rotterdammers willen daarom ook graag een winterse versterking toevoegen aan de selectie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert